Előfizetői tartalom

Nyolc hónapja hiába vár több száz pályázó - Mikor lesz eredmény?

Portfolio
A két tavaly őszi gazdaságfejlesztési pályázat kapcsán az eredetileg ígért egy hónap helyett még nyolc hónap alatt sem ismerhette meg minden pályázó azt, hogy végül hogyan értékelték az anyagukat, így ez a projektek megkezdését, illetve majdani lezárását is jelentősen csúsztatja. A Portfolio információi szerint azonban ez a kedvezőtlen helyzet rövidesen megváltozhat, hiszen sok milliárd forintot tesznek ki a már elbírált nyertes pályázatok, amelyek már csak a végső aláírásra várnak ahhoz, hogy eredményt lehessen hirdetni. Közben viszont az továbbra is probléma, hogy akik elkezdték megvalósítani a projektjüket, még az előleg kifizetést sem tudják kezdeményezni, mert az elektronikus pályázói felület ezt a modult még nem tartalmazza.

Amint arra egy hónappal ezelőtti cikkünkben felhívtuk a figyelmet, már sok hónapja hiába várnak a pályázók arra, hogy bejelentsék a GINOP 1.2.1-14, illetve a GINOP 1.2.2.-14 kódszámú kapacitásbővítő, illetve külpiaci megjelenést támogató pályázatuk bírálati eredményét, de közben idén év végéről jövő április végére kitolták a projekttel kapcsolatos záró kifizetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés