Előfizetői tartalom

Nincs elég busz az országban - Lazítottak Lázárék

Portfolio
Túl rövid határidővel és túlságosan szűkre szabott műszaki paraméterekkel kellett volna 1-2 ezer terepjárót, illetve mikrobuszt beszerezni egy 15 milliárd forintos keretösszegű EU-s pályázatból, ezért a szerdán megjelent miniszterelnökségi rendelet két fontos területen is lazított a szabályokon. Ennek lényege, hogy két héttel több idő van a gépjárművek beszerzésére, illetve ha a határidőig ez nem sikerül, akkor a pályázatok nyertesei módosíthatják a beszerzendő gépjárműtípust - derül ki a Miniszterelnökség által a Portfolio kérdésére ma küldött válaszból. Ennek alapján sok kistelepülésen fellélegezhetnek, hogy mégis megkaphatják az új gépjárművet, illetve nem fenyegeti őket a pénzvisszafizetés veszélye.

Nem lehetett volna kivitelezniPiaci forrásokból kapott információink szerint a 21/2015. (IV. 17.) MvM-rendelet felzúdulást okozott az érintett pályázók körében, mert a nagyon szűk beszerzési határidő és leszűkített műszaki paraméterek miatt csekély volt az esélye, hogy az importőrökön keresztül be lehessen szerezni a keretösszegből adódó, 1-2 ezer terepjárót, illetve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés