Előfizetői tartalom

Megszűnik a kkv-k ingyenes állami tanácsadó cége (2.)

Portfolio
A pénzügyi szektor átalakulásai az RFH cégcsoportot sem hagyták érintetlenül, így a jelenlegi formában nem működünk tovább - jelezte a Magyar Fejlesztési Bank Zrt. égisze alá tartozó Regionális Fejlesztési Holding leányvállalati hálózatának vezérigazgatója. A téma kapcsán az MFB menedzsment felől a Portfolio további információkat is kapott.

Princz Attila a KKVHÁZ-nak adott interjúban elmondta, hogy a változás érinti a KKV-nak nyújtott ingyenes szaktanácsadásra szakosodott megyei ügyfélszolgálatuk működését, így sajnos megkezdtük irodáink felszámolását. A vezérigazgató úgy látja, hogy ezzel a változással egy időre komoly űr keletkezik mögöttük, mivel jellemzően több évtizedes szakmai múlttal, mérhetetlen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés