Előfizetői tartalom

EU-források: kiemelten foglalkozik a témával az idei Közgazdász-vándorgyűlés

Portfolio
A 2014-2020-as európai uniós költségvetési időszak hamarosan induló, új pályázataira tekintettel központi szerepet kap a szeptember 3. és 5. között a Miskolci Egyetemen megrendezendő, 53. Közgazdász-vándorgyűlés programjában az EU-források felhasználása. Szeptember 4-én, pénteken például két külön szekció is kiemelten foglalkozik majd a témával - az előadók soraiban államtitkárokkal és helyettes államtitkárokkal, a fejlesztéspolitika jelenlegi és korábbi döntéshozóival, szakembereivel. Másnap, szombaton, a konferencia záró plenáris ülésén pedig Lázár János, a Miniszterelnökség vezetője és az EU-források koordinálásáért felelős miniszter tart előadást.

Kapcsolódó cikkünk2015.08.17Már csak két hét és kezdődik az MKT Közgazdász-vándorgyűléseA péntek délelőtti EU-források című szekciót Vitályos Eszter, a Miniszterelnökség európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkára vezeti majd. Az elsősorban a 2014-2020-as programozási időszak forrásaival foglalkozó előadók között pedig ott lesz Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés