Előfizetői tartalom

Átfordult a 8000 milliárdon az EU-támogatás számlálója (2.)

Portfolio
Amint arra tegnap felhívtuk a figyelmet: ma valóban átlépte a kerek 8000 milliárd forintos szintet az EU-támogatások magyarországi kifizetésének hivatalos számlálója. Ez tehát azt jelenti, hogy egy év alatt mintegy 2000 milliárd forint érkezett meg a pályázók "zsebébe", idén augusztusban pedig már 130 milliárd forintot tettek ki a kifizetések.

Átléptük a kerek számotEgy héttel ezelőtt, illetve tegnap is felhívtuk a figyelmet arra, hogy újabb kerek számhoz, illetve jelentős eredményhez érkezik a 2007-2013-as EU-támogatások kifizetési folyamata: átlépte a kerek 8000 milliárd forintos szintet a kifizetési számláló. Ez tehát azt jelenti, hogy tavaly augusztus elejéhez képest kerek 2000 milliárd forintot fizettek ki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés