Előfizetői tartalom

Még ötezer EU-s pályázatot kell befejezni év végéig

MTI
|
Portfolio
A 2007-2013-as uniós fejlesztési ciklusra járó 8200 milliárd forint magyar intézményrendszer felőli kifizetése idén október közepe körülre teljesíthető, a kormány pedig mindenképpen törekszik a 100%-os forráslehívásra amellett is, hogy a 70 ezer fejlesztésből számtalan olyan lehet, amely valamilyen okból bedől - üzenetében lényegében ezeket mondta ma reggel az M1 aktuális csatornán Csepreghy Nándor. Elárulta azt is, hogy ebből a 70 ezer támogatott fejlesztésből nagyjából még 5 ezer nincs teljesen lezárva. Emiatt egyébként valóba látszik annak indoka is, hogy miért van szükség még mindig a "kormányzati korbácsra".

Kapcsolódó cikkünk2015.08.22Ünnepelhetne Magyarország, de még mindig kell a korbácsA Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára már hetekkel ezelőtt is jelezte, hogy október közepére érhetjük el a sokszor 8200 milliárd forintosnak mondott 7 éves forráskeret kifizetését, de fontos hangsúlyozni, hogy ennél valójában nagyobb a tényleges...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés