Előfizetői tartalom

Két napig lehet pályázni az állami napelemes kiírásra

Portfolio
Ma megjelent a napelemes rendszer fejlesztését költségvetési és állami szervek villamos-energia költségének csökkentése érdekében támogató kiemelt felhívás a kormány hivatalos pályázati oldalán. Mivel kiemelt felhívásról van szó, így előre ismert volt, hogy mely intézményi kör pályázhat rá, igaz ekkor is kissé szokatlan, hogy mindössze két napon: jövő hétfőn és kedden lehet beadni a pályázatot. A pályázat megjelenésének előzménye egy két héttel ezelőtti kormányrendelet, amely az épülő napelemes erőmű működési keretét állította fel.

Kapcsolódó cikkünk2015.08.24EU-pénzből épít napelemes erőművet a magyar állam! Budapest Economic Forum 2015 Az új EU-s pályázati ciklus lehetőségeiről, a főbb fejlesztéspolitikai irányokról részletesen szó lesz az október elsejei Budapest Economic Forum című konferenciánkon, amelyet Lázár János, a Miniszterelnökség vezetője nyit meg. További...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés