Előfizetői tartalom

Így jöhetett össze a 80 milliárdnyi hibás EU-s pályázat

Portfolio
A pályázati kiírás rengeteg kizáró oka, a zavaros feltételrendszer és a nem egyértelmű pontozótábla, a másik oldalon pedig a kalandor, kókler pályázati tanácsadók is kellettek ahhoz, hogy nagyon magas legyen a hibás pályázatok aránya a ma felfüggesztésre kerülő GINOP-1.2.1. pályázatban - fejtette ki meglátását a Portfolio minapi cikkére írt kommentárjában egy névtelenséget kérő pályázati szakértő. Egy másik, szintén név nélkül kommentárt küldő szakértő azt járta körbe, hogy miért a Szabad Vállalkozási Zónán kívüli területeken zajló beruházások kapcsán volt erősebb az érdeklődés, amelynek támogatását így a GINOP 1.2.2.-ben már augusztus végén azonnali hatállyal fel is kellett függeszteni.

Budapest Economic Forum 2015 A 2014-2020-as új uniós pályázati rendszerről, illetve a fejlesztéspolitikai prioritásokról első kézből tájékozódhat a vezető döntéshozóktól az október elsejei Budapest Economic Forum című konferenciánkon. További részletek: Információ és jelentkezés Amint saját információnk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés