Előfizetői tartalom

Jócskán átírták a humánerőforrási pályázatok menetrendjét

Portfolio
Egy augusztusi kormányhatározatban kapott feladatnak megfelelően átdolgozta Seszták Miklós vezetésével az emberi erőforrás tárca az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program 2015. évre szóló éves fejlesztési keretét, azaz az idénre tervezett pályázatok menetrendjét és keretösszegeit. Ez az átdolgozás egyébként elég jelentősre sikeredett, ami részben azt is jelenti, hogy a pályázatok meghirdetésének csúszását most átvezették a menetrendbe is. Közben pedig több esetben érdemben megemelték a pályázatok keretösszegét. Utóbbi egyébként szintén egy (tavaszi) kormányhatározatból következik, amelynek célja, hogy 2016-ban a gazdaságba áramló uniós pályázati kifizetés minél magasabb legyen.

Budapest Economic Forum 2015 Az aktuális pályázati menetrendről és az EU-forrásokkal kapcsolatos fő gazdaságpolitikai célokról, kihívásokról első kézből tájékozódhat a Portfolio október elsejei Budapest Economic Forum konferenciáján. További részletek: Információ és jelentkezés Egy keddi dátumú...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés