Előfizetői tartalom

Nagy változások jönnek novembertől a közbeszerzések terén

Portfolio
A közbeszerzési eljárásokban résztvevő gazdasági szereplőket érintő fontos változások lépnek életbe 2015. november 1. napjával, amikor a jelenlegi tervek szerint életbe lép az új közbeszerzési törvény. A jelenlegi törvényjavaslat alapján az látszik, hogy sok esetben könnyebbé válik a közbeszerzési eljárásokban való ajánlattétel, illetve részvételre jelentkezés, így várhatóan jelentősen bővül a résztvevő gazdasági szereplők köre, és ennek következtében a verseny. A főbb változások érintik többek között az üzleti titok, a kizáró okok és alkalmassági követelmények, valamint azok igazolásának szabályozását.

Kapcsolódó cikkünk2015.05.20Kizárják az offhore és az ügyeskedő cégeket a közbeszerzésekből2015.05.19Itt az új közbeszerzési törvényjavaslatA szabályozás főbb változásairól készített egy rövid összefoglalót a Szecskay Ügyvédi Iroda, amely elsőként azt emeli ki, hogy az üzleti titokkal összefüggésben az új Közbeszerzési törvény (továbbiakban: Kbt) részletesebben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés