Előfizetői tartalom

Még 400 milliárdnyi gazdaságfejlesztési pályázat jön idén!

MTI
|
Portfolio
Elfogadta a kormány a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) éves fejlesztési keretének módosítását - tájékoztatta a jó hírről Rákossy Balázs kedden az MTI-t. A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára a módosított idei pályázati menetrend kapcsán most azt jelezte: 74 milliárddal 902,48 milliárd forintra emelkedett az év végéig megnyíló gazdaságfejlesztési pályázatok keretösszege. Ez a gyakorlatban azt jelenti majd, hogy az őszi-téli periódus intenzív lesz, hiszen mintegy 30 pályázati felhívás jelenik még meg közel 400 milliárd forintos keretösszeggel a GINOP-ban.

Az, hogy a kormány végre elfogadta a GINOP módosított idei pályázati meghirdetési menetrendjét, mindenképpen jó hír, erre ugyanis már több hónapja vártak a gazdaságfejlesztés területén érdekelt szereplők. Az idei eddigi egyetlen hivatalos GINOP-menetrendet ugyanis még március végén fogadták el (750 milliárd forintos teljes meghirdetési keretösszeggel), de menetközben jól...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés