Előfizetői tartalom

Figyelmeztették az EU-s környezeti és energetikai projektek gazdái

Portfolio
A 2007-2013-as uniós ciklus sikeres zárásával összefüggésben fontos figyelmeztetés jelent meg ma délelőtt a kormány hivatalos pályázati oldalán a Környezet és Energia Operatív Program kapcsán. Ennek lényege, hogy a pályázatok nyomán folyósított támogatási előlegek felhasználását idén év végéig mindenképpen szükséges igazolni benyújtott számlák formájában, különben vissza kell fizetni a pénzt.

A közlemény kiadói felhívják a pályázók és kedvezményezettek figyelmét, hogy a Környezet és Energia Operatív Program minden pályázati felhívása esetében, az Irányító Hatóság által a kedvezményezettek részére folyósított támogatási előlegek teljes összegének felhasználását 2015. december 31-ig kiegyenlített szállítói számlákkal szükséges igazolni.A rövid...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés