Előfizetői tartalom

Milyen eddig az új uniós pályázati rendszer? - Vonjunk mérleget!

Portfolio
Számos területen kedvező irányba változott az új uniós pályázati rendszer a 2007-2013-as ciklushoz képest, de vannak rossz irányba mutató fejlemények is, illetve az elmúlt egy évből kedvezőtlen pályázati tapasztalatok is - mutatott rá a Budapest Economic Forum keretében tartott előadásában Trombitás Zoltán. Az Erste Bank Hungary Zrt. EU Iroda vezetője külön kiemelte az agrárgazdasági finanszírozás különböző lehetőségeit, illetve azt, hogy a teljes pályázati folyamatban mely pontokon miben tudnak segíteni az ügyfeleknek járó EU-források lehívásában.

Trombitás Zoltán több fontos témát járt körbe előadásában, így rámutatott azokra a témákra, amelyek meglátása szerint kedvezően, illetve kedvezőtlenül változtak az új EU-s ciklusban a 2007-2013-as időszakhoz képest. Külön kiemelte azt is, hogy a már kb. egy éve zajló új ciklus eddigi pályázati kiírásai alapján melyek a legfontosabb tapasztalatok, illetve rámutatott...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái