Előfizetői tartalom

Vitályos Eszter: még 100 új uniós pályázat jön idén

Portfolio
Két évvel ezelőtt még 6-800 milliárd forintnyi EU-forrás elvesztésével kalkulált a magyar kormány, most pedig azzal, hogy a 2007-2013-as ciklus összes forrását le tudja hívni Magyarország - hangsúlyozta az elmúlt két évi megfeszített munka eredményeként előadásában Vitályos Eszter a Budapest Economic Forumon. A Miniszterelnökség európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkára rámutatott, hogy ez a megfeszített munka még a következő három hónapban is szükséges, igaz ezzel párhuzamosan a 2014-2020-as ciklus forrásaira idén még mintegy 100 pályázat meghirdetése várható.

Vitályos Eszter előadásának néhány fontosabb üzenete:Az elemzés, értékelés még zajlik, illetve szükséges elvégezni, hogy hogyan költöttük el a 2007-2013-as ciklus forrásait, A forráslehívás még zajlik, mivel a 8200 milliárdos összeg elérése után még további százmilliárd forintos keret elköltése lehetséges (forintgyengülés miatt létrejött keret) Emlékeztetett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés