Előfizetői tartalom

Karácsonyra még 4 havi bónusz jön a legkeményebb közszolgáknak

Portfolio
Három ponton is módosult az a februári kormányhatározat, amely a közszférában 3-8 hónapos plusz bérrel motiválja azt a néhány ezer kormánytisztviselőt, aki a 2007-2013-as EU-források teljeskörű lehívásán megfeszítetten dolgozik. Az egyik legfontosabb, hogy immár november 30. helyett december 15. lesz a teljesítmény mérésének alapja, de mivel a bónuszt is csak idén lehet kifizetni (mint a többi EU-forrást), így ezt az idei bérszámfejtésbe beszorítva még karácsony körül megjöhet a plusz pénz.

Egy februári kormányhatározat (2060/2015) már rögzítette annak kereteit, hogy milyen mértékű plusz juttatásban részesülhetnek azok a vezető közszférabeli dolgozók, akik lényegében egész évben megfeszítetten dolgoznak a 2007-2013-as EU-források teljeskörű lehívása érdekében. Amint megírtuk, ez a különböző területeken 3-8 hónap közötti bónuszt jelenthet és mivel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés