FONTOS Elrettentő uniós haderőt mozgosítanának – Brüsszel asztalán az új terv
 
Előfizetői tartalom

Magyarországnak is fontos döntés született ma Brüsszelben

Weinhardt Attila, Brüsszel
Az Európai Bizottság ma fogadta el az EU Horizont 2020 kutatási és innovációs keretprogramjának 2016-17-re szóló új munkaprogramját, így a következő két évben mintegy 16 milliárd eurónyi, közvetlenül Brüsszelben megpályázható kutatási, fejlesztési és innovációs pénzügyi keret nyílik meg. Ez a magyar cégek és intézmények számára is fontos, hiszen olyan tevékenységekhez kaphatnak EU-s forrást, amelyek közvetlenül kapcsolódnak a Bizottság szakpolitikai prioritásaihoz. Ráadásul az illetékes uniós biztos egy hétfői brüsszeli konferencián azt is jelezte, hogy egy ún. kiválósági pecsétet is kiosztanak a legjobb cégeknek, ami szintén ösztönző lehet a magyar cégek számára, illetve növelheti az esélyeiket az uniós forrásszerzésre.

Vállalati Növekedés 2015 A vállalatoknak szóló K+F+I pályázati lehetőségekről részletesen szó lesz a november 3-i Vállalati Növekedés 2015 című konferenciánkon. További részletek: Információ és jelentkezés Fontos döntés, jön a kiválósági pecsétA most rögzített 16 milliárd eurós munkaprogram...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés