Előfizetői tartalom

Már ötezren pályáztak a GINOP 631 milliárdjára

MTI
|
Portfolio
Mintegy ötezer pályázat érkezett október elejéig a mikro-, kis- és középvállalkozásoktól a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében eddig meghirdetett 631 milliárd forint forrásra - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium európai uniós források felhasználásért felelős államtitkára egy keddi debreceni sajtótájékoztatón, amely a GINOP monitoring bizottságának első vidéken megtartott ülését követte.

Vállalati Növekedés 2015 A GINOP keretében megnyíló pályázatokkal, azok tartalmával kiemelten foglalkozik a Vállalati Növekedés 2015 című konferenciánk, amelyre november 3-án kerül sor. További részletek: Információ és jelentkezés Rákossy Balázs jelezte: eddig 24 pályázatot hirdettek meg a GINOP...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés