Előfizetői tartalom

Varga: négy lépést teszünk a növekedés fenntarthatóságáért

Portfolio
A magyar gazdasági növekedés fenntarthatósága érdekében a magyar kormány négy pontban kíván előrelépést elérni: az uniós pályázatok 2017 közepéig kiírásával a támogatások igénybevételének felgyorsításában, a hitelezési aktivitás növelésében, a rugalmas munkaerőpiac kialakításában, illetve a beruházások, a lakásépítés és -felújítás ösztönzésében - hangsúlyozta Varga Mihály a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara, valamint az Audi Hungária Motor Kft. által szervezett győri szakképzési konferencián.

Vállalati Növekedés 2015 A magyar gazdasági és vállalati kilátásokról, a pályázati kiírásokról részletesen szó lesz a Vállalati Növekedés 2015 című november 3-i konferenciánkon. További részletek: Információ és jelentkezés A nemzetgazdasági miniszter úgy fogalmazott: a következő időszakban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés