Előfizetői tartalom

Bezártak egy kiskaput a fontos vállalati EU-s pályázatban

Portfolio
Amint a közbeszerzési törvény november elsejei hatályba lépésével kapcsolatos cikkeinkben már előrevetítettük ennek lehetőségét, valóban elcsúsztatták a törvény hatályba lépése utánra a "Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása" című GINOP pályázat beadhatóságát. Az október 30-ról november 2-re csúsztatás oka leginkább az, hogy ne lehessen azt mondani az október 30-i pályázat beadásával egy időben, hogy a projekt megkezdett, mert akkor egy napig még a régi közbeszerzési törvény lazább szabályrendszere vonatkozna a projektre. Ez viszont számos "lepapírozós" szabálytalanságra adott volna okot, így tehát ezt a kiskaput bezárta a kiíró, de egyúttal több más ponton is változtatott a GINOP-2.1.1-15 kódszámú kiírás feltételrendszerén.

Vállalati Növekedés 2015 A 2014-2020-as új gazdaságfejlesztési pályázatok részleteiről, a tipikus buktatókról és szigorú szabályokról részletesen szó lesz a Vállalati Növekedés 2015 című konferenciánkon. A november 3-i eseményről további részletek: Információ és jelentkezés Csütörtökön...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés