Előfizetői tartalom

Óriási összegben tolnak át gyorsan közlekedési projekteket

Portfolio
"Közel nettó 220 milliárd forintnyi becsült összértékű vasúti és közúti beruházás kivitelezési közbeszerzési kiírásai jelennek meg a következő napokban - hívja fel a figyelmet ma kiadott közleményében a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium". Az anyag egy szóval sem említi a sietség valószínű okát, nevezetesen azt, hogy a napokban megjelenő kiírások még a régi közbeszerzési törvény hatálya alá tartoznának, így feltehetően gyorsabban le lehetne bonyolítani azokat, illetve le lehetne hívni segítségükkel a projektek nagy részét adó EU-forrásokat. A tárca illetékes államtitkára egyébként azt is előrevetíti, hogy november és jövő február között hasonló volumenben, azaz mintegy 200 milliárd forintért fognak további közbeszerzési kiírásokat megjelentetni.

Vállalati Növekedés 2015 Az új uniós fejlesztési ciklus gazdaságfejlesztési pályázatairól, illetve a közbeszerzési törvény miatt előálló nehézségekről is részletesen szó lesz a jövő keddi Vállalati Növekedés 2015 című konferenciánkon. További részletek: Információ és jelentkezés Az NFM...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés