Előfizetői tartalom

Bejelentés várható a Portfolio jövő keddi konferenciáján

Portfolio
Az MNB jövő kedden jelenti be új hitelezést segítő csomagját, és a Növekedési Hitelprogram kivezetését - nyilatkozta ma délelőtt a Portfolio Öngondoskodás konferenciája keretében Nagy Márton jegybanki alelnök. Jövő kedden egy újabb Portfolio konferenciára kerül sor Vállalati Növekedés 2015 címmel, amelynek programjában éppen szerepel egy jegybanki igazgatói előadás az NHP jövőjéről. Mivel aznap nem-kamatmeghatározó Monetáris Tanács ülés is lesz, így annak eredményéről elsőként éppen a Portfolio konferenciáján tud majd beszámolni Fábián Gergely, az MNB Pénzügyi Rendszer Elemzése Igazgatóságának vezetője.

Vállalati Növekedés 2015 A vállalati növekedés forrásairól, így a banki és jegybanki forráslehetőségekről, valamint az uniós pályázatokról is részletesen szó lesz a jövő keddi konferenciákon. Az eseményen a jegybank mellett a Miniszterelnökség, a Nemzetgazdasági Minisztérium, a Külgazdasági és Külügyminisztérium, illetve a Nemzeti Kutatási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés