Előfizetői tartalom

Kreatív megoldással segíti a magyar kormány a multikat

Portfolio
A jövőben csak az a pályázó részesülhet uniós pénzügyi forrásból, amelyik munkahelyet teremt, vagy hozzá tud járulni a gazdasági növekedéshez - többek között ezt mondta hétfőn az InfoRádió Aréna című műsorában Csepreghy Nándor. A Miniszterelnökség miniszter-helyettese vázolta, hogy bár az uniós szabályok nem engedik, hogy a magyarországi nagyvállalatok EU-forrásokhoz jussanak, de egy átgondolt, kreatív megoldással ez mégis sikerülhet. Közben egyébként a kisebb magyar cégeket is lehetőségekhez juttatják a kötelező együttműködésekkel. Csepreghy azt mondta: a mezőgazdaság és a turizmus kiemelt fejlesztési terület lesz, azt pedig elképzelhetőnek tartja, hogy egyes települések kiválnak Pest megyéből a fejlesztési források igénybevétele miatt. Arra azonban, hogy Pest megye és Budapest 2020-ig külön régióba kerüljön, nem lát esélyt.

Vállalati Növekedés 2015 Az új uniós pályázatok szabályrendszeréről, és a kormány fő gazdaságfejlesztési prioritásairól is beszél jövő kedden a Portfolio konferenciájának nyitóelőadásában Csepreghy Nándor. További részletek: Információ és jelentkezés Kinek mi a feladata?A kormányzati koordináció...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés