Előfizetői tartalom

Melyik cégekre lőjön a magyar kormány?

Portfolio
Az erősebb, a külpiacokon rendszeresen megjelenő mintegy 1000 magyar céget kellene erősebben támogatni - értett egyet a Vállalati Növekedés konferenciánk első panelbeszélgetés keretében Horváth Miklós, a Magyar Export Szövetség elnöke és Chikán Attila, a BCE Versenyképességi Kutató Központ igazgatója. Ducsai-Oláh Zsanet, a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. vezérigazgatója szintén megemlítette a kerek ezres számot úgy, hogy ilyen volumenben érkeztek a világ minden tájáról megkeresések ületi befektetési tervvel kapcsolatban. Sass Magdolna, az MTA KRTK Közgazdaságtudományi Intézet tudományos főmunkatársa egy 5+1 szempontrendszerű keretet hangsúlyozott arra, hogy melyek a közös jellemzők a sikeres, felemelkedő országokra, Dirk Wölfer, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara kommunikációs osztályvezetője a kedvező és kedvezőtlen friss német vállalati hangokat és véleményeket tolmácsolta.

Az üzleti, illetve gazdasági növekedési kilátások szempontjából nagyon optimista vagyok, mivel az elmúlt hónapokban több, mint 1000 megkeresés érkezett a világ minden pontjából, és ezzel párhuzamosan egyre több vállalat van, amely kifelé tekintget - hangsúlyozta a panelbeszélgetés keretében Ducsai-Oláh Zsanet. A Magyar Nemzeti Kereskedőház vezérigazgatója kiemelte, hogy...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái