Előfizetői tartalom

Megjelent az MFB Pontokra vonatkozó közbeszerzési hirdetmény

Portfolio
Megjelent a napokban az Európai Unió elektronikus közbeszerzési adatbázisában (TED) az a közbeszerzés megvalósítására irányuló hirdetmény, amely az országszerte 402 MFB Pont felállítására, az abban részt vevők kiválasztására vonatkozik. Az ajánlattételeket november 30-ig kell benyújtani, majd december 11-ig megküldik az ajánlattételi felhívást a jelentkezők részére. Ezt követően az eredményhirdetés után a szerződés jövő februártól indul és a vállalt indikátorokat 2018 végéig kell tartani. A közbeszerzés eredményeként 2016 végére létrejön egy olyan országos hálózat, amelyben a mintegy 710 milliárd forintnyi visszatérítendő uniós forrást tudja majd elosztani az MFB, illetve a hálózatban a pénzügyi tanácsadással kiegészülő egyéb termékei is elérhetők lesznek - ahogy az a múlt heti MFB-közleményből már kiderült.

Kapcsolódó cikkünk2015.10.30Indul az MFB Pontok országos kiépítéseA TED adatbázisában október 31-én megjelent hirdetmény néhány részlete (kiemelések tőlünk):A beszerzés nem áll részekből és nem fogadhatók el változatok (alternatív ajánlatok) Szolgáltatási szerződés keretében az MFB Zrt. részére "MFB Pont" elnevezésű értékesítési pontok kialakítása és üzemeltetése...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái