Előfizetői tartalom

Három hetes csúszással adtak ki egy fontos magyar tájékoztatót

Portfolio
Érdekes módon csak ma jelent meg a kormányhivatalos pályázati oldalán egy mindössze négy bekezdéses tájékoztató, amely a november elsején hatályba lépett új közbeszerzési törvény miatti fontos változásokra irányítja rá a figyelmet. Az is érdekes, hogy ez nagyon hasonlít arra a szövegre, amelyet a Nemzetgazdasági Minisztérium egyik helyettes államtitkársága már éppen egy hónapja is kiadott figyelmeztetésként. A ma közzétett szöveg viszont egy szóval sem utal arra, hogy a parlament "asztalán" van egy törvénymódosítás, ami a most hatályba lépett szigorításokból több ponton visszavenne.

Kapcsolódó cikkünk2015.10.29Itt a nagy hír: hét kibúvó lesz a vasárnap startoló törvény alól!2015.10.20Figyelmeztetést adott ki az NGM - Nagy változás jön (2.)A ma megjelent rövid közlemény így szól: "Tájékoztatjuk, hogy a közbeszerzési szabályok 2015. november 1-től megváltoztak, így az 50% alatti támogatás intenzitással rendelkező vállalkozásokra is kiterjed a közbeszerzési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés