Előfizetői tartalom

Indulhat az uniós aláírásgyűjtés a magyar kormány ellen

Portfolio
Az Európai Bizottság hétfőn nyilvántartásba vette az európai polgári kezdeményezést, amely, ha sikerrel jár, arra kéri az EB-t, hogy javasolja a hetes cikk szerinti eljárás megindítását, vagyis annak a vizsgálatát, hogy a magyar kormány tiszteletben tartja-e az alapvető európai értékeket a munkája során - írja az EUrologus. Vagyis indulhat az aláírásgyűjtés.

A Bizottság politikai vezető testülete, a biztosok kollégiuma múlt kedden vitatta meg és döntött arról, hogy a polgári kezdeményezés befogadható és a nyilvántartásba vétel feltételei teljesültek. Erről bővebben itt írtunk:Kapcsolódó cikkünk2015.11.27Elkezdik betölteni az atombombát Magyarország ellen?A Bizottság pedig ma nyilvántartásba is vette a kezdeményezést,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés