Előfizetői tartalom

Hét ponton átírták a felkapott uniós pályázatot

Portfolio
Hét ponton módosult a már november 2. óta beadható "Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása" című pályázati kiírás, derül ki a pályázati tájékoztató oldalról. A módosítások egy része technikai módosítás, a másik része pedig pontosítása a felhívás adott pontjának. Amint ezt már a november 27-ei cikkünkben is jeleztünk, egy hónap haladékot kaptak a pályázók a K+F pályázatok beadására. A felhívás első értékelési szakaszában a 2016. január 11-ig benyújtott támogatási kérelmek kerülnek együttesen elbírálásra.

A pályázati tájékoztató oldalon a következő közlemény jelent meg, mely részleteiben taglalja a bekövetkezett módosításokat.A módosítás a Felhívás alábbi pontjait érintette:Technikai módosítás történt a Felhívás 3.2.1 "Általános elvárások" című pontjában. Ahhoz, hogy a projekt tartalma szakmailag és műszakilag megfelelő legyen, ezen általános elvárásoknak kell...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés