Előfizetői tartalom

Eltűnt a budai fonódó villamos építés a feketelistáról!

Portfolio
Csaknem felére, 83 milliárd forintra zuhant a késedelmes állami és önkormányzati uniós projektek feketelistáján a késedelemmel érintett támogatási összeg - derül ki a Miniszterelnökség által minap frissített összesítésből. Ez azt jelenti, hogy már csak ennyi volt az az összeg, amellyel az egyes projektgazdák el voltak maradva a szeptember végi forráslehívási referenciadátumhoz képest, ami nagy eredménynek számít. Ezt persze az időkényszer is okozza, de vele párhuzamosan több mint 500 késedelmes projekt eltűnt a feketelistáról, többek között az a budai fonódó villamos projekt is, amelynél egy hónapja még 5,5 milliárd forintot tett ki a késedelemmel érintett összeg.

Almát az almávalHónapról-hónapra megírjuk azt a miniszterelnökségi összesítő listát, amely a késedelemmel érintett uniós állami/önkormányzati projekteket szedi össze és a napokban frissült ennek a tartalma (tehát a november végi állapotot mutathatja). A lista az egyes projektek szeptember végére vállalt forráslehívási üteméhez (referenciadátum) nézi azt, hogy az egyes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés