Előfizetői tartalom

Egy hónappal csúsznak az uniós mezőgazdasági pályázatok

Portfolio
Az ősszel kiadott menetrendhez képest nagyjából 1 hónappal csúszik az idénre tervezett mezőgazdasági pályázatok megjelenése - derül ki abból a szombaton megjelent interjúból, amelyet a Miniszterelnőkség agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkára adott a Magyar Időknek. Kis Miklós Zsolt elmondta, hogy az egyeztetések időigénye miatt csúszik a mezőgazdasági pályázatok megjelenése. Tájékoztatása szerint az állattartó telepek korszerűsítését célzó felhívások legkorábban januárban jelenhetnek meg, míg a kertészeti pályázatok az év végére már várhatóak.

Kis Miklós Zsolt a lapnak elmondta, hogy az agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkárság a pályázatok előkészítésének kezdetétől bevonja az érintett és megfelelően reprezentatív társadalmi és szakmai szervezeteket is, így biztosítható, hogy csak olyan kiírásokat hirdetnek meg, amelyek a szakma véleményét is tükrözik. Ugyanakkor a széles körű egyeztetés nagyobb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés