Előfizetői tartalom

50 ember, aki a magyar agrárszektor sorsáról dönt

Portfolio
A hazai agrárium csúcsvezetői, az agrobiznisz topmenedzserei, a legsikeresebb magyar agrár-nagyvállalkozók, véleményvezérek és szakmai tekintélyek - ők azok, akikről a Portfolio és az agrárszektor.hu szerkesztésében megjelenő "Agrárszektor 2015 - Az 50 legbefolyásosabb személy a magyar agráriumban" című kiadványban olvashat. A kötet szerkesztői ismét egyedülálló portrésorozattal rukkoltak elő, amelyben azokkal a hazai agrárszemélyiségekkel találkozhat, akik jelenleg meghatározó befolyással bírnak a hazai élelmiszergazdaság életében.

Nem csak személyes életutakról olvashat ebben a hiánypótló kiadványban, a magyar agrárium 50 legbefolyásosabb személyiségéhez kapcsolódó aktuális szakmai témák, piaci események átvilágításával a hazai élelmiszergazdaság átfogó, tematikus áttekintését kapja a kezébe. A portrésorozatot unikális elemzések, szakcikkek és exkluzív interjúk egészítik ki, sorra kerítve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés