Előfizetői tartalom

20 milliárd forinttal támogatja az EU a magyar-szerb együttműködést

Portfolio
Az Európai Bizottság ma fogadta el az új, határokon átnyúló együttműködési programot Magyarország és Szerbia között, melynek a több mint 76 millió eurós költségvetéséhez a 65 millió euróval (mintegy 20 milliárd forinttal) járul hozzá az Európai Regionális Fejlesztési Alap (ERFA) és az Előcsatlakozási Támogatási Eszköz (IPA).

Az Európai Bizottság oldalán olvashatjuk, hogy a mai napon fogadták el Szerbia-Magyarország határon átnyúló fejlesztési programját.Interreg-IPA programA program célja, hogy növeljék a gazdasági versenyképességet, illetve a határmenti régiókban a kutatásra és az innovációra koncentráljanak. Célja továbbá, hogy javítsák a határokon átnyúló vízgazdálkodást és együttműködést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés