Előfizetői tartalom

Pénzt nyert két magyar tárca a brüsszeli pénzlehívás elősegítésére

Portfolio
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Földművelésügyi Minisztérium a Magyar Fejlesztési Központtal együttműködve humán erőforrás-kapacitás építésére kaptak támogatást az Európai Unió környezetvédelmi és éghajlat-politikai programja (LIFE) pályázatán 2015 decemberében - áll a két tárca közös sajtóközleményében. A szervezetek 2016 és 2018 között megerősített személy állománnyal, szakmai programokkal segítik a köz-, magán- és civil szféra szereplőit a LIFE források elnyerésében.

A közlemény emlékeztet arra, hogy az Európai Bizottság 2014 nyarán írt ki felhívást pályázatonként és tagállamonként legfeljebb 1 millió euró összegben kapacitásépítést célzó projekttámogatásra. A forrásokat a nyertes országok a LIFE programokban való hatékonyabb részvétel elősegítésére fordíthatják. A LIFE tematikus alprogramjainak nemzeti kapcsolattartói feladatait...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés