FONTOS Az utolsó pillanatban kapta össze magát a NATO – Fordulat jöhet a háborúban?
 
Előfizetői tartalom

Itt a vége: 42 ezren kaptak támogatást új mosógépükhöz

Portfolio
Lezárult a kormány nagy Otthon Melege Programjának mosógépcsere-alprogramja, amelynek keretében összesen 44 ezren pályáztak és közülük 42 ezren kaptak vissza nem térítendő támogatást új mosógép vásárlásához. A sikeresen pályázók kétharmadánál már az új mosógép dolgozik - írja közleményében a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

Majdnem elfogyott a megnégyszerezett keretA tárca közlése szerint 42 660-an vehetnek új mosógépet, amely 1,86 milliárd forintnyi támogatást jelent. A pályázatkezelő tájékoztatása szerint közülük 35 ezer pályázó már meg is vette az új gépet. Ezek az adatok azt jelzik, hogy az októberben végül 2 milliárd forintosra emelt támogatási keretet végül nem sikerült teljes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés