Előfizetői tartalom

Mire ment a legtöbb EU-s pénz Budapesten? - Itt a lista!

Portfolio
Budapesten a legtöbb európai uniós pénzt a négyes metróvonal megépítésére költöttük el, amely projektre a Fővárosi Önkormányzat sokkal több uniós pénzt kapott, mint a többi 9 legnagyobb fejlesztésre együttesen. A tízes listán szereplő projektekre közel 300 milliárd forintnyi uniós támogatás ment el, ami a 7 évre járó összes brüsszeli pénznek mintegy négy százalékát teszi ki. Mivel tudjuk, hogy december 31-gyel lejárt az előző uniós ciklus terhére benyújtható számlák határideje, a Portfolio egy csokorba gyűjtötte azokat a beruházásokat, amelyekre az említett önkormányzat a legtöbbet költötte uniós forrásból.

Aki eddig még nem tudta volna, az most megtudhatja, hogy mi volt a 10 legköltségesebb európai uniós fejlesztés Budapesten, pontosabban azon beruházások közül, amelyeknél a kedvezményezett Budapest Főváros Önkormányzata volt. A fejlesztésekhez kapcsolódó fényképeket, az adott projektről készült pályázati fotódokumentációból választottuk ki. Azokhoz, amelyekhez nem találtunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés