Előfizetői tartalom

Felfüggesztik az 50 milliárdos vállalati K+F+I pályázatot!

Portfolio
A beérkezett támogatási kérelmek nagy számára és a rendelkezésre álló kötelezettségvállalási keret valószínűsíthető kimerülésére tekintettel ma délután azt közölte az illetékes hatóság, hogy 2016. január 11-i határnappal felfüggeszti a "Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása" című (GINOP-2.1.1-15 kódszámú) felhívást. Közben lényeges, hogy megjelent az innovációs voucher névre keresztelt uniós pályázat is.

A Nemzetgazdasági Minisztériumon belül működő, Gazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkárság azt közölte a hivatalos kormányzati pályázati oldalon, hogy a fenti döntés értelmében 2016. január 12-én 0 órától - a felfüggesztés esetleges feloldásáig - a (GINOP-2.1.1-15 kódszámú felhívás kapcsán támogatási kérelmek nem lesznek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés