Előfizetői tartalom

Újabb 61 milliárdnyi EU-pályázat nyílt meg az önkormányzatoknak

Portfolio
Ma jelent meg újabb 3 pályázati kiírás a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP), amelyek együttes keretösszege közel 61 milliárd forint. A mai hárommal együtt 2016-ban összesen már hét pályázati felhívás jelent meg közel 152, 5 milliárdnyi keretösszeggel. A friss pályázati felhívások a megyék, megyei jogú városok saját fejlesztési elképzeléseit támogatják a legfontosabb szempontokat szem előtt tartva: a munkahelyteremtést, a helyi gazdaság élénkítését és erősítését - tájékoztatta Rákossy Balázs az MTI-t.
A Széchenyi 2020 keretében megjelent 3 új felhívásA társadalmi együttműködés erősítését szolgáló helyi szintű komplex programok - TOP-5.2.1-15 A foglalkoztatás és az életminőség javítása családbarát, munkába állást segítő intézmények, közszolgáltatások fejlesztésével - TOP-1.4.1-15 Családbarát, munkába állást segítő intézmények, közszolgáltatások fejlesztése...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái