Előfizetői tartalom

Uniós biztosokkal tárgyal Brüsszelben Lázár kedden

MTI
|
Portfolio
Közleményt adott ki a Miniszterelnökség ma, miszerint jövő kedden Brüsszelbe látogat Lázár János, a tárca vezetője, ahol uniós biztosokkal és magyar diplomatákkal fog tárgyalni. Tekintettel a tárgyalópartnerek körére, jó eséllyel szóba kerül majd a paksi bővítés ügye is, amely kapcsán Brüsszel három vizsgálatot is végez jelenleg, és amely kapcsán az állami támogatás témájáról szóló bizottsági levél épp a minap került nyilvánosságra.

Kapcsolódó cikkünk2016.01.07Paks II: nyilvánosságra hozták a kellemetlen leveletA közlemény szerint Lázár János megbeszéléseket folytat Phil Hogan mezőgazdasági és vidékfejlesztésért, El¿bieta Bienkowska belső piacért, Margrethe Vestager versenypolitikáért valamint Günter Oettinger digitális gazdaságért felelős biztossal. A brüsszeli látogatáson a miniszter találkozik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés