Előfizetői tartalom

A fejlett régiónak is jut 113 milliárd forint

Portfolio
Megjelent tegnap a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP) 2016-os évre vonatkozó Éves Fejlesztési Kerete. A keretösszege - a már 2015-ben megjelent felhívások összegét levonva - pontosan 113,27 milliárd forint. A tavaly megjelent 3 felhívás összesen 16,6 milliárd forintot tesz ki. Így a tavalyi és az idei keretösszeg összesen 129,87 milliárd.

A Portfolio által készített összefoglaló táblázat alapján jól látható, hogy a VEKOP egyes prioritásaira mennyi keretösszeg áll rendelkezésre.A táblázatból kiderül, hogy a 2016-os évre a VEKOP keretösszege összesen 113, 27 milliárd forint, melyből már levonásra került a tavaly évben megjelent 3 felhívás. Meg kell említenünk, hogy a táblázat elkészítésénél nem vettük...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés