Előfizetői tartalom

Lebukott a kutyás csaló - lőttek az EU-pénznek

Portfolio
Feljelentettek négy embert költségvetési csalás bűntettének kísérlete miatt. Az európai uniós támogatás jogosulatlan igénybevétele miatt vádat emelt a Fővárosi Főügyészség egy olyan bűnügyben, amely az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) feljelentése alapján indult. A projekt célja, az volt, hogy továbbfejleszt egy elsősorban kutyáknak kialakított "hidroterápiás futópadot".

Az ügy elsőrendű vádlottja egy 49 éves férfi 2008 októberében pályázatot nyújtott be uniós támogatás elnyerésére, mely innovációs tevékenységet támogató pályázati forrás volt - olvashatjuk Ibolya Tibor fővárosi főügyész csütörtöki MTI-hez eljuttatott közleményében. Hozzátette:a vádlott által képviselt cég a pályázat szerint egy vidéki telephelyen végezte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés