Előfizetői tartalom

300 milliárdos új EU-s keret jut idén településfejlesztésre

Portfolio
Idén az újonnan megjelenő pályázatok keretösszege 304,5 milliárd forint lesz - derül ki a Területi és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) minap közzétett Éves Fejlesztési Keretéből (ÉFK). A Portfolio által újraszámolt adatokban továbbra sincsenek benne azoknak a pályázati felhívásoknak a kerete, amelyeket 2015-ben tervezett meghirdetni a nemzetgazdasági tárca. A tavaly már meghirdetett és idén várhatóan meghirdetésre kerülő pályázati keretek alapján úgy tűnik, hogy a 7 évre járó teljes keretösszegnek közel kétharmada lesz majd elérhető a településeknek idén év végéig.

A figyelembe vett szempontokA minapi kormányülésen elfogadott TOP 2016-os Éves Fejlesztési Keret terjedelmes táblázatai kapcsán több olyan szempontot is érdemes figyelembe venni, ami befolyásolja a ténylegesen idén újonnan megpályázható keretösszeget. Újraszámoltuk az összegeket és így a 2016-os tényleges keretösszeg 304,51 milliárd forintra adódott (ellentétben az előző...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái