Előfizetői tartalom

Itt a rangsor: ezekre költöttük el a legtöbb uniós pénzt

Portfolio
A Portfolio nem hagyta ki és elkészítette a környezet- és energetikai beruházások top 10-es listáját Magyarországra vetítve. A 10 legnagyobb beruházás kifizetett összege majdnem megegyezik a 4-es metró vonalának kiépítésére kifizetett összeggel. A legnagyobb környezet- és energetikai beruházás a Békés Megyei Ivóvízminőség-javító Program volt. A Ráckevei (Soroksári)-Duna-ág vízgazdálkodásának, vízminőségének javítása projektnél, ha nem a megítélt támogatást vettük volna figyelembe a rangsornál, akkor nem is szerepelne a ranglistán.

A rangsort a pályázati hivatalos oldalon található megítélt összegek alapján állítottuk össze. Ha figyelembe vennénk a szerződött összegeket és a kifizetett összegeket is, akkor teljesen más sorrendet kapnánk. Mint az az alábbi táblázatban is jól látszik a rangsor 7. helyén lévő Ráckevei (Soroksári)-Duna-ág vízgazdálkodásának, vízminőségének javítása projekt...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái