Előfizetői tartalom

A 7 milliárdos K+F pályázatok részletei

Portfolio
A közép-magyarországi régióban kutatás - fejlesztésre 7 milliárd forint áll rendelkezésre a múlt héten megjelent két pályázati kiírás keretében. Cikkünkben összefoglaljuk a pályázat részleteit és a fontosabb tudnivalókat a kiírássokkal kapcsolatban. Mindkét pályázat beadható konzorciumi formában. Az egyik pályázat a vállalkozásokat célozza meg, míg a másik esetében a költségvetési szervek, felsőoktatási intézmények vannak előnyben. A további lényeges információ, hogy kizárólag a Közép-magyarországi régió területén megvalósuló projektek támogathatóak.

Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása - VEKOP-2.1.1-151. A Felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 5 milliárd Ft. A támogatott támogatási kérelmek várható száma: 10-100 db. 2. Támogatható tevékenységek: Kutatás-fejlesztési projekthez nyújtott támogatás keretében: Ipari kutatás (maximum a kutatás-fejlesztési projekt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés