Előfizetői tartalom

Ezek a tipikus hibák az EU-s közbeszerzési eljárásokban

Portfolio
Most már minden uniós nyelven elérhető az Európai Bizottság "Útmutató közbeszerzési szakemberek számára az európai strukturális és beruházási alapok által finanszírozott projektek közbeszerzési eljárásai során elkövetett leggyakoribb hibák elkerüléséhez" című kiadványa - hívja fel egy mai közleményben a figyelmet a testület regionális támogatási igazgatósága.

A kiadvány többek között abban segít az európai strukturális és beruházási alapok (esb-alapok) igazgatásával foglalkozó köztisztviselőknek, hogy azonosítani tudják és el tudják kerülni a leggyakoribb hibákat, valamint - az alapok kezelése során előforduló szabálytalanságok fő forrását képező − közbeszerzési eljárások végrehajtása során hasznosíthassák a bevált...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés