FONTOS Itt a friss GDP-adat, már nem stagnál a magyar gazdaság!
 
Előfizetői tartalom

Krisán: a cégek járulékmentessége segíthetné a közszféra karcsúsítását

Portfolio
A minap bejelentett 100-150 ezer fős közszféra-leépítés kisebb feszültségek melletti végrehajtását segíthetné, ha a foglalkoztatók járulékterhei mérséklődnének - veti fel Krisán László. A kormány bejelentése szerint 2019-ig felpörgeti az EU-pénzek kifizetését, ami a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója szerint a tömeges munkaerő átvételt is segítheti, és gazdaságélénkítő is lehet, hiszen plusz munkahelyeket hozhat létre a közszférából elbocsátottak "felszívására".

Uniós Források 2016 A következő évek fő gazdaságpolitikai prioritásairól, így az EU-pénzek felpörgetett kifizetéséről és a bürokráciacsökkentésről is bizonyára beszél Lázár János, a Miniszterelnökség vezetője a Portfolio március 10-i Uniós Források 2016 című konferenciáján. További részletek: Információ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés