Előfizetői tartalom

Két közigazgatási pályázat nyílt meg a napokban

Portfolio
Még decemberben megjelent két pályázati felhívásra nyújtható be mostantól támogatási kérelem, összesen 7,1 milliárd forint értékben. A fejlesztések következtében a közigazgatás hatékonyabbá és színvonalasabbá válhat - tájékoztatta Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára. Mind a két pályázatra nevesített konzorcium nyújthatja be pályázatát.

Az "Intézmények hálózati hozzáféréseinek, kapcsolatainak fejlesztése" című felhívás és a "Kormányzati hálózatok konszolidációja, kapacitásainak, teljesítményének növelése" című felhívás kitöltő programja jelent meg és ezáltal benyújthatóvá váltak a támogatási kérelmek. Rákossy Balázs közleményében kiemelte: a közigazgatás hatékonyság-növelésének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés