Előfizetői tartalom

Bejelentették: decemberig kijön az összes humántőkés EU-pályázat!

Portfolio
Megjelent minap az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP) új éves pályázati menetrendje, azaz az Éves Fejlesztési Kerete (ÉFK), amely összesen 932 milliárd forintnyi pályázati keretösszeget tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy 2017 nyara helyett a kormány már idén év végéig meghirdeti a 7 évre kapott forrásokra a pályázatokat. Fontos azonban tudni, hogy a tényleges új idei EFOP-pályázati keretösszeg a Portfolio számításai szerint "csak" 852 milliárd forint lesz. A 2014-ben és 2015-ben megjelent felhívások ugyanis már összesen 47,45 milliárd forintot kitesznek a 932 milliárdból, illetve a VEKOP forrásból finanszírozandó felhívások összege 31 milliárdot fed le.

Uniós Források 2016 Uniós pályázati lehetőségekről részletesen lesz szó a Portfolio március 10.-i Uniós Források 2016 című konferenciáján. További részletek: Információ és jelentkezés Megjelent a legfrissebb Magyar Közlönyben az EFOP idei Éves Fejlesztési Kerete (1037/2016 Korm. határozat), amely...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés