Előfizetői tartalom

Felpörgetnék beruházásaikat a cégek, ha gyorsan jönnének az EU-pályázatok

Portfolio
Az egy évvel ezelőtti egyharmados aránnyal szemben most a megkérdezett kis- és középvállalkozások 53%-a ütemezné át és hozná előbbre beruházásait, amennyiben heteken belül elérhetővé válnának az uniós pályázatok - derül ki a K&H kkv bizalmi index kutatás legutóbbi adataiból. Lényeges üzenet a felmérésből az is, hogy a jelenlegi pályázati kiírások mellett a cégek közel fele tartja reálisnak uniós támogatás elnyerését.

Uniós Források 2016 A gazdaságfejlesztési pályázatok menetrendjéről, illetve a pályázatok szabályrendszeréről részletesen szó lesz a március 10-i Uniós Források 2016 című konferenciánkon. További részletek: Információ és jelentkezés A félezer hazai kkv vezető megkérdezése alapján látszik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés