Előfizetői tartalom

Gyógyul a gyermekbetegségekből az új EU-s pályázati felület

Portfolio
A pályázói észrevételek alapján több újítás is történt az egységes elektronikus pályázati ügyintézési felületen (EPTK), így sokkal inkább felhasználóbaráttá vált - hívja fel a figyelmet a palyazat.gov.hu-n megjelent közlemény. Ez azt jelenti, hogy folyamatosan gyógyul a gyermekbetegségekből a rendszer, hiszen korábban számos kisebb-nagyobb, sőt bosszantó hiba nehezítette az ügyintézést, illetve a pályázatok gördülékeny benyújtását. A túl sok kattintgatásból eredő nehézségek kiküszöbölését január végére ígérte Dányi Gábor, a Miniszterelnökség helyettes államtitkára, és ezek mostanra meg is oldódtak.

Dányi Gábor is tart előadást a Portfolio márciusi 10-i nagyszabású Uniós Források 2016 című konferenciáján a pályázati rendszer változásairól és a meghirdetési dömping kereteiről. További részletek: Uniós Források 2016 INFÓJELENTKEZÉS A mai közlemény szerint folyamatosak azok...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái