Előfizetői tartalom

Százával ellenőrzi az EU-s projekteket az EMMI

MTI
|
Portfolio
Tavaly mintegy 2500 európai uniós projekt záró helyszíni ellenőrzését folytatta le az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi), az idei év első heteiben több mint 400 fejlesztés helyszínén jártak az ellenőrök, emellett ebben az évben további 1600, a benyújtott záró elszámolásokhoz kapcsolódó záró helyszíni ellenőrzés és 400 utánkövetéses helyszíni ellenőrzés lefolytatása várható.

A tárca pénteki közleménye idézi Köpeczi-Bócz Tamás európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkárt, aki elmondta: a záró elszámolások benyújtása utáni helyszíni ellenőrzések célja kettős. Egyrészt a minisztériumnak látnia kell a benyújtott elszámolások mögötti valós teljesítést, másrészt ki kell szűrnie az esetleges szabálytalanságokat, és a tapasztalatokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés