Mégsem függesztik fel a népszerű K+F-pályázatot!
Uniós források

Mégsem függesztik fel a népszerű K+F-pályázatot!

Portfolio
A jelek szerint mégsem függesztik fel jövő hétfőn délután a GINOP 2.1.7-15 kódszámú, prototípus fejlesztéssel kapcsolatos pályázatra a támogatási igények benyújthatóságát, hiszen eleve addig lehetett beadni első körben a támogatási igényt.
Dr. Pálinkás József, a Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke is előadást tart a K+F+I rendszer felépítéséről és a hatékony forrásfelhasználás kereteiről a Portfolio március 10-i Uniós Források 2016 című konferenciáján. További részletek:


Ma délelőtt negyed 11 körül megjelent a palyazat.gov.hu-n az a közlemény, amely szerint

A beérkezett támogatási kérelmek nagy számára és a rendelkezésre álló kötelezettségvállalási keret valószínűsíthető kimerülésére tekintettel

jövő hétfő délután 4 órai hatállyal felfüggesztik a pályázatra a támogatási igények benyújthatóságát. A közlemény délután 4 óra előtt pár perccel már nem volt elérhető.


A 20 milliárdos keretre a pályázatok beadhatósága tavaly január 11-én nyílt meg és tudomásunk szerint február közepén nominálisan már elérte ezt a keretet az összes támogatási igény. Az viszont természetes, hogy ennél akár érdemben több támogatási igényt fogad be az Irányító Hatóság, hogy a formai, vagy tartalmi okok miatt elutasítandó pályázatok mellett is biztosan "elvigyék" a keretet a pályázók, már az első "körben". A szakaszos elbírálású pályázatban ugyanis eleve jövő hétfő volt az első értékelési határnap (aki eddig benyújtja, azokét egyszerre bírálják el), így eleve erre készülhettek a pályázók. Így tehát értelmezésünk szerint most csak annyi történt, hogy az egyébként is kimerülő keret tényleg csak az első szakasz határnapjáig adható majd be.
kórház
kórház getty
koronavírus 2020 03 14
olaszorszag lombardia koronavirus halalozas
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Elemző / Vezető elemző

Elemző / Vezető elemző
2020. május 19.
Portfolio HR Revolution 2020
2020. május 21.
FM & Office 2020
2020. május 21.
Future City 2020
2020. június 2.
Smart Logistics 2020
európai uniós zászló európai bizottság